De Kleine Bewoners

‘Things taste better in small houses’, aldus Queen Victoria. Daar kunnen wij ons wel in vinden. Wij – de Kleine Bewoners – zijn neven en nichten van elkaar. En deze quote is in onze familie zeker van toepassing. Als we elkaar zien gaat dat vaak gepaard met lekker eten. Met kerst is het bijvoorbeeld de gewoonte dat iedereen een deel van het menu maakt. De tafel staat dan ook altijd vol met gevarieerde en overheerlijke gerechten. En door de knusse sfeer in huis, smaken die gerechten nóg beter.

Met deze foodblog willen de bewoners jou de mogelijkheid geven om een kijkje in hun keukens te nemen. In eerste instantie nemen Arantja, Kaylee, Tilai en Jordan je mee in hun (kook)wereld. Wie weet sluiten er later nog meer familieleden aan!  Onze verschillende en uiteenlopende persoonlijkheden zul je ook terug zien in de gerechten die we met je delen.

Dus, zet je pannen klaar en koken maar!

Arantja (1.62 m)

Ik ben de kleinste, ik weet het. Maar dat drukt de pret niet! Op mijn zeventiende ben ik uit huis gegaan en heb ik ontdekt dat de hoek van het huis genaamd “de keuken” eigenlijk wel een heel erg leuke plek is! Je kunt er op los experimenteren, anderen verrassen met je kunsten (want liefde … Verder lezen Arantja (1.62 m)

kaylee - pompoen

Kaylee (1.63 m)

Hello, aangenaam. Kaylee is de naam. [Tot zo ver het rijmgehalte in mijn posts.] Het eerste wat ik even wil verduidelijken is dat ik groter ben dan mijn zus! Drie jaar jonger maar toch een centimeter groter.  Oké, die zaak is afgehandeld dus we kunnen weer verder met belangrijkere zaken =]. Ik ben geboren in ’92, … Verder lezen Kaylee (1.63 m)

Tilai kookt met natuurlijke, gezonde producten

Tilaï (1.68 m)

Koken is altijd een passie van mij geweest. Wat kook je dan vragen mensen, van alles! Dat kan ermee te maken hebben dat ik een wetenschapper ben, dus ik hou ervan om nieuwe dingen uit te proberen, te proeven, na te maken en vooral te verbeteren! Al moet ik wel toegeven dat de precisie van … Verder lezen Tilaï (1.68 m)

Jordan kookt lekker en gezond

Jordan (1.78 m)

Mijn naam is Jordan. Een 27 jarige man van Caribische komaf. In het dagelijks leven ben ik dj en eigenaar van een evenementen bedrijf. Daarnaast begeleid ik mensen met schizofrenie en ik zit ik in mijn laatste jaar van de opleiding Media en Entertainment Management op Hogeschool Inholland. Verder probeer ik om de maand op … Verder lezen Jordan (1.78 m)