Jordan (1.78 m)

Mijn naam is Jordan. Een 27 jarige man van Caribische komaf. In het dagelijks leven ben ik dj en eigenaar van een evenementen bedrijf. Daarnaast begeleid ik mensen met schizofrenie en ik zit ik in mijn laatste jaar van de opleiding Media en Entertainment Management op Hogeschool Inholland. Verder probeer ik om de maand op vakantie te gaan en gemiddeld 5 keer in de week te sporten.

Er is maar een ding dat ik net zo leuk vind als bankhangen en dat is koken! Mijn recepten zijn voornamelijk gericht op mensen die op een lekkere en gezonde manier op hun eten proberen te letten.

Doordat ik 5 keer in de week in de sportschool te vinden ben, moet ik op mijn eten letten zodat ik niet voor niets aan het sporten ben. Aan diëten doe ik niet maar ik probeer wel zo veel mogelijk gezonde voedingsstoffen te nuttigen. Eiwitten vind ik het belangrijkst, koolhydraten probeer ik te beperken en vetten eet ik zo min mogelijk! (Dit houd ik trouwens alleen door de weeks vol. In het weekend hoor ik bij team junkfood!). De enige manier waarop ik structureel op mijn eten kan letten, is door mijn eten zoveel mogelijk te variëren. Ik hoop dus dat ik jullie daarbij kan helpen!