Antilliaanse gerechten op de FeelGood Market

Vorig jaar hebben we een keer met de Kleine Huisjes op de FeelGood Market gestaan. Het was de eerste keer dat we ons eten ook echt naar het grotere publiek brachten. Een beetje spannend uiteraard, maar we hebben het ongelooflijk naar ons zin gehad. We verkochten alleen maar Antilliaanse gerechten, wat er toe leidde dat er een hoop geïnteresseerden langs kwamen met roots of connecties in de Antillen. Geweldig was dat. En je raad het al: dat smaakt naar meer! 

Illustratie door Carmen Groenefelt.

Daarom staan we op zondag 20 mei weer op de Feelgood Market in Eindhoven. We serveren allemaal lekkere Antilliaanse gerechten. En jij kunt natuurlijk authentieke Antilliaanse gerechten bij ons komen eten. Heb je een allergie? Niet getreurd: voor de mensen met allergieën hebben we ook een vegetarisch, tarwe- en lactosevrij gerecht!

Kom je ook een gratis hapje halen?

Weet jij al wat je gaat maken? Deze heerlijke american pancakes zijn gemaakt door Mirjam.

Het wordt nog leuker! We hebben namelijk een smakelijke actie voor je bedacht: Fotografeer en post jouw versie van je favoriete recept van onze blog, en kom een gratis Antilliaans hapje ophalen!

Plaats de foto van je gerecht uiterlijk 20 mei op onze Facebook of gebruik #dekleinehuisjes op jouw Instagram of Facebook. Let op dat je post publiekelijk zichtbaar is, zodat wij jouw foto ook kunnen zien.

Zien we je de 20e?

P.s. Kun je er niet bij zijn? Volg ons op Facebook of Instagram. Dan zie je vanzelf wanneer we weer een keer van de partij zijn.

Wat vind jij hiervan? Laat je reactie achter.