Happy halloween!

Hallo iedereen!

We zitten al aan het eind van Oktober, herfstbladeren, koude wint, kortere dagen en lekker eten! Aan het eind van het jaar heeft iedereen het altijd extra druk (zo ook ons team…), maar dat is des te meer reden om vooral in het weekend lekker uitgebreid te kokkerellen!

Halloween

Halloween

Dit jaar valt Halloween op een maandag, maar dat is al te meer reden om het hele weekend te griezelen, snoepen en kokkerellen. Alle pompoenen in de supermarkt geven mij in ieder geval de kriebels voor lekkere soepjes, pannenkoekjes en decoratie trucs. Het is alweer 4 jaar geleden dat ik voor het eerst (en laatst) een grote pompoen heb versiert in Londen. Het was een heel gedoe, maar we hebben er erg van genoten. Van de hersensoep dan he…

 

Vandaag een paar tips voor lekkere halloween recepten! Ik ga er maar even van uit dat niet iedereen even dol is op pompoen als mij (Ik ga voor de: Voor: Pompoen soep, Hoofd: Pompoen Risotto, en Na: Pompoenpannenkoeken)… Dus met wat creativiteit presenteer ik jullie een bloederig, pompoenerig, bot driegangenmenu!

Happy Halloween!!!

 

 

 

  • Voorgerecht: Bloody Beet Soup  

Rode Bietjessoep met Uitjes

  • Hoofdgerecht: Pompoen Risotto

Pompoen risotto

  • Nagerecht: Bloederige bottenbakjes 

Witte Chocolademousse met Aardbeiensiroop

 

Wat vind jij hiervan? Laat je reactie achter.