Stem op de poll

Kerstdiner menu – poll gesloten

UPDATE: Het kerstdiner menu is nu ook beschikbaar in de webshop. Het is een compleet menu met allerlei lekkere recepten. Zo hoef je zelf niet het internet af te struinen naar recepten die bij elkaar passen. Download het dus meteen!

Het duurt nog even voordat het kerst is, maar wij zijn er al volop mee bezig! Achter de schermen zijn wij namelijk een overheerlijk kerstdiner aan het samenstellen. Niet alleen voor onszelf, want we gaan het natuurlijk ook met jou delen. Zo kun je een heerlijk diner op tafel zetten zonder dat je het zelf hoeft te bedenken.

Wij ontvangen graag jouw input zodat we weten waar jij blij van wordt. Wil je snel een makkelijk diner op tafel zetten? Of ga jij liever voor indrukwekkend en uitgebreid? Laat het ons weten!

[yop_poll id=”1″ tr_id=”001″” show_results=”-1″]

De poll is ondertussen gesloten. We willen jullie allemaal bedanken voor het stemmen! Hieronder vind je de resultaten. Jullie worden het meest blij van een indrukwekkend, uitgebreid en gevarieerd kerstdiner. Daar kunnen wij ons wel in vinden! Vanaf nu kun je de gerechten die we voor jullie gecreëerd hebben vinden op deze pagina.

Poll kerstdiner

Wat vind jij hiervan? Laat je reactie achter.