Kerstmenu magazine

Goedemorgen! Het is je misschien al een beetje opgevallen: de afgelopen weken hebben wij hard gezwoegd op een lekker menu voor het kerstdiner. We weten immers dat heel veel mensen graag een lekker diner op tafel zetten met de feestdagen, maar dat het samenstellen van een goed menu soms ook erg veel gedoe kan zijn. Daarom hebben wij besloten je een handje te helpen. We hebben een kerstmenu samengesteld met 13 heerlijke gerechten die je zo op tafel kunt zetten. De recepten komen één voor één op de site zodat jij er een prachtige kerst van kunt maken. Maar, we hebben nog meer!

Het Kerstmenu magazine

We hebben namelijk ook een kerst magazine gemaakt. Daarin staan alle recepten + 1 extra recept. Het magazine bevat ook een complete boodschappenlijst (dan hoef je niet alles zelf bij elkaar op te tellen) en een tijdschema zodat je precies weet wanneer je aan een recept
moet beginnen. Ideaal dus om het maken van het kerst diner nog vlotter te laten lopen!

WEBSHOP KERSTDINER MAGAZINE

We hebben een digitale versie, voor iedereen die hun laptop of tablet mee de keuken in neemt. Voor alle oldschool chef’s hebben we ook een papieren versie van het tijdschrift . Super handig om dit er bij het koken bij te hebben. Geen gedoe met batterijen die op raken en vriendjes, kinderen, broers, ouders die ondertussen ‘even snel wat willen opzoeken’ op jouw tablet.

Daarnaast kun je tot 17 december om 17:00 meedoen aan onze facebook actie om het magazine te winnen!

DEEL & WINHet is weer bijna kerst! Misschien was het je al opgevallen dat wij daar volop mee bezig zijn. De…

Posted by De Kleine Huisjes on Sunday, 13 December 2015

 

Wat vind jij hiervan? Laat je reactie achter.