Jordan's mugcake recept

Mugcake

ONTBIJT, GLUTENVRIJ, SNEL, VEGETARISCH

 

Mugcake

Ingrediënten:

  • 3 á 4 el havermout
  • 1 banaan
  • 1 ei
  • 8 aardbeien
  • kokos snippers
  • whey crispy balls
  • naar smaak: honing en kaneel

Bereiding:

  1. Het gehele ei goed klutsen in een ‘mug’.
  2. Prak de banaan vervolgens in deze mug en kluts het goed door elkaar.
  3. Doe er dan 3 a 4 eetlepels havermout bij en naar smaak wat honing en kaneel. Ik houd van lekker veel kaneel, dus doe ik er zeker 6 theelepels in.
  4. Alles nog eens goed klutsen en dan 3 min in de magnetron op 700 watt.
  5. Na 3 minuten de mug op z’n kop op een bord zetten en garneren met aardbeien, kokos en whey crispy balls.

Tip: In plaats van deze garnering kan je ook basterd suiker, stukjes banaan of chocoladesaus gebruiken.

mugcake

Wat vind jij hiervan? Laat je reactie achter.