ONTBIJT, GLUTENVRIJ, SNEL, VEGETARISCH
Mugcake
Ingrediënten:
- 3 á 4 el havermout
- 1 banaan
- 1 ei
- 8 aardbeien
- kokos snippers
- whey crispy balls
- naar smaak: honing en kaneel
Bereiding:
- Het gehele ei goed klutsen in een ‘mug’.
- Prak de banaan vervolgens in deze mug en kluts het goed door elkaar.
- Doe er dan 3 a 4 eetlepels havermout bij en naar smaak wat honing en kaneel. Ik houd van lekker veel kaneel, dus doe ik er zeker 6 theelepels in.
- Alles nog eens goed klutsen en dan 3 min in de magnetron op 700 watt.
- Na 3 minuten de mug op z’n kop op een bord zetten en garneren met aardbeien, kokos en whey crispy balls.
Tip: In plaats van deze garnering kan je ook basterd suiker, stukjes banaan of chocoladesaus gebruiken.